shopping

nyss vart på stan med älskling så köpte jag mig en klocka till kvällens party






fett nice ;) pris. *****:-


takida

tycker takida var tokbra !

äntligen fredag

ja i dag är det äntligen fredag ! fyfan vad gött !  MORRRRRRR takida i kvälll läääääääängtar som faen ! kommer bli jävligt roligt med roligt folk ! tycker att min älskling kan komma hem från skolan nuuuuuuuuuuuuuuuu !

vi hörs senare :) pajz



901118

godmorgon allesammans :) i går sov jag och älskling nere i rummet på strand och käkade tacos fyfasen vad gott det var kan jag ju säga er ;) idag vet jag faktiskt inte vad vi har för planer, vet iallafall att vi ska se bonde söker fru och älskling ska färga håret?:O kommer senare med färg osv:)

igår så skulle vi kolla på alla Johan Falk filmerna, vilket blev att jag satt uppe själv hela natte och plöjde igenom dom säger bara så här, - dom var tok bra så jävla bra filmer! ett måste och kolla ! nu ska vi gå upp och äta frukost återkommer senare.















min fis

Ville bara säga att jag älskar dig mest av allt i hela världen och att jag redan saknar dig. (och att du ska hämta mig sen, haha) Men du är bäst iallafall:)

pusss. / lisa ♥


Dagens låt




tycker den passar bra efter som vi ska på takida på fredag!


Summering

Då börjar även denna helg lida mot sitt slut men inte riktigt än :) har en viktig korp match som skall spelas 16.40 i lokaldelen arena. be there. Annars har det varit en riktigt rolig och slapp helg :)i fredags var det curling med simon oc, riktigt trevligt, men jävligt halt och åka hem med sommardäck :o , menmen, i går var det godis och sen criusade vi runt lite och spelade lite buzz, jag vann som vanligt ;) hehe, idag har jag och peter bytt från sommardäck till vinterdäck :) bra av oss lixom :), sen var vi och kollade på broschans innebandy match en sväng jag tror dom vann ;) sen kom vi hem och spelade lite kort, självklart fuskar min älskling och kollar på mina kort så jag gick hit och blev lite fejkarg och skrev blogg istället :) heheh men uppdate kommer efter matchen, ska kolla på jägaren nu och vara mer fejk arg på älskling hahah


hörs sen `PEACE















Dagens låt


Löve yuöö<3

1. Vad heter hon? - Ellinor LISA Kööhler
2. Hur gammal är hon? - Min lilla tös är 18 år fyllda :)
3. När träffades ni sist? - Någon minut sedan:)
4. Vad har hon för hårfärg? - hon är Blond men säger att hon ska färga håret idag :O
5. Brukar hon färga håret? - Nej. inte så ofta men ibland så, och slingar:)
6. Vilka färger har hon haft? - blond brunett och svart ? tror ja ;)
 7. Vad har hon för parfym? - Ralph Lauren-rock  luktar underbart älskar den ;)
8. Är hon galen? - om lisa är galen ?, skojjar du ? hon är helt vild och crazy :O
9. Vad är erat bästa minne? - Vi har väldigt många som är väldigt fina♥
10. Har ni många minnen ihop? - Ohja ! och fler ska det bliiiiiiii !
11. Vart bor hon? - Hos sig på skoghall och på strand :)
12. Har ni varit utomlands tillsammans? - ja nästan :) Öland ) om det gills :)
13. Är du avundsjuk på henne? - Absolut ! Det Är världens finaste människa på både innsidan och utsidan ! inte en människa på hela jorden kan bli som hon är !
14. Vad heter hennes syskon? - Sofie och Emma
15. När träffades ni första gången? - förra sommaren hemma hos mig, fast pratade med varandra för första gången oktober förra året:)
16. Hur träffades ni? - Fest
17. Vad går hon i för sporter? hon kör hardecore GYM @ SATS
18. Vad brukar hon göra på helgerna? - Pussa på mig, åka bil med mig, och maseramig och mata mig med vindruvor :)
19. Göra efter skolan? - Leka med mig som har slutat skolan ? och träna :)
20. Har ni kramats? - Varför skulle vi kramas när det finns pussar?
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra? - Ja klart varje dag ! man blir så glad när man får höra det det värmer i hela kroppen så fortsätt att säga det älskling ♥
22. Har hon fräknar? - hell no , " tror jag " :D
23. Har ni kollat på film någon gång? - Ja! Beck FTW :P
24. Har ni bråkat någon gång? - Ohja! Men det hör till och vi brukar oftast lösa det direkt, tack o lov<3
25. Har ni sovit i samma säng? - klart varje natt ! förutom när jag jobbar natt då, men då lägger jag mig brevid henne på morgonen ♥
26. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha ja det har vi !(L)
27. Har du sett henne gråta? - Ja tyvärr :( hatar det ! min älskling ska inte gråta (`v´)
28. Vad gjorde du dår? - skulle börja gråta själv för jag hatar att se min älskling gråtandes är det värsta jag vet ! skulle även krama henne och bara hålla om henne och aldrig släppa !
29. Har du sett henne riktigt arg? - HAHA, kan man sägga att jag har :)men tycker nästan det är lite porrigt :)hihi. 30. Har hon sett dig gråta? - Ja, många gånger.
31. Vad ska ni göra i sommar? - Fira hennes student och sedan bara njuta av sommaren och ha det underbart och säkert någon roadtrip i sverige :) hihi har jag bestämt !:D
32. Har hon svikit dig någon gång? - Ja. Men jag har svikit henne också! tyvärr !
33. Har ni pratat i telefon någon gång? - Klart varje dag vi inte är med varandra på dagarna tex, när hon är i skolan.
34. Vad skulle du göra om denna person dog? - DÖ, Kan inte leva utan min lisa bitch!
35. Kommer ni vara kompisar om tio år? Vi kommer Vara Gifta och dela resten av livet med varandra !♥
36. Älskar du hon? - Så jävla mycket så det går tyvärr inte och beskriva med ord !♥
37. Vad är det bästa med henne? - Hon är så otroligt jävla go och snäll och söt och rar och omtänksam, har rolig humor, samma som mig :) en människa som alltid är sig själv oavsett vilken situvation hon är i, hon är alltid 10000% ärlig i vad hon säger och jag kan lita på henne till 110%  Älskar dig tjejen !
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? - ingen tin hon är bäst<3
39. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? - hahah kanske,:D om hon är snäll :)
40. Hur ser hennes klädstil ut? - hon har en väldigt fin och mysig stil, älskar den,
41. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? har hon redan gjort, jag kopiera detta från henne :P





Dagens låt 13:e November


Fredagen Den 13:e November

hallå allesammans;) sorry för dålig uppdatering.. men har faktiskt inte orkat osv, vart en skön vecka bara slappat och pysslat om min lilla sjukling :) hihi nu ska jag snart gå ut och byta till vinter däck ;) ryktas ju om snö i eftermiddag :D hihi efter det blir det nog in till stan och hämta sussane :) sen hämtar vi peter vid fyra :) sen så ska jag i väg på Curling, litte ballt :D ska ha en proffs sop som visar exakt hur mycket man har sopat :D hehe "tönt" blir kul :) hihi  så Måste jag Även gratulera simon som fyller 19 år idag :) Grattis !


ska ut och Byta däck nu ! hörs senare !!!






PEACE

                                                                                                                                            Älskar dig lisa♥








Körkort!

Äntligen är jag Klar med skiten fyfan vad gött!!:D fixade teorin idag så nu får jag köra på svenska vägar !:D whiooo :D Grattis mig ! nu ska jag gå och krypa ner brevid min älskling som ligger där borta själv !♥







Hörs sen peace !


min älskade! 1år<3

Exakt 1 år sedan vi två blev en !







Det var denna dag November den 4:e 2008 som du och jag blev en, Vilket är iallafall för mig det bästa som har hänt mig, jag är så otroligt lycklig och stolt att jag får tillbringa och dela mitt liv med dig jag hoppas det är dig jag kommer få dela mitt liv med, Gifta oss , skaffabarn, köpa hus osv :)jag vill bara säga att jag ÄLSKAR DIG mest av allt i hela världen Lisa Ellinor Kööhler! Du är det bästa jag har du är mitt ALLT!
♥JAG ÄLSKAR DIG !♥


091103

god morgon allesammans :) kom nyss hem från morsan ;p och älskling har stukit till skolan, skön kväll igår, idag blir det ut på stan och shoppa ! ommmg :P:D sen så blir det och läääääsa:) heheh nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och kollar på nyhetsmorgon hehe, det tycker jag är riktigt vuxet, ska snart kolla Aftonbladet och kolla om det hänt någonting ute i världen :) hehe jaojao!:) men det blir uppdate sen om ni vill för det vill ni väll ?;)


hörs sen peace

hemmööö

kom nyss hem från jobbet, cyklade hem kan ju säga att det var inte det härligaste ... regnet bara öööste ner fyfan, alla kläder är helt blöta great! hehe nu ska jag sjunka ner i bökernas värd och läsa och snart ska jag åka iväg till mamma och äta "hemlig maträtt" :D hihi det får min älskling se när hon kommer dit efter att hon har tränat på sats " spinning" hihi sen blir det en riktig tv kväll och kanske se någon film? får se vad mammsen och älskling säger ! men nu ska jag packa ihop lite saker jag ska ha med mig dit ;).

Vi HÖRS i morgon allihopa ha en bra kväll för det kommer jag ha!





saknar dig älskling♥

skynda dig hem efter spinningen !


PEACE


sticker iväg på jobb !

nu ringde dom och ville att jag ska jobba så jag sticker i väg på jobb nu ! vi hörs senare ! peace !

Fixa blandannat Biobiljätter genom att klicka

Gratisbio.se går ut på att samla poäng genom att värva medlemmar, klicka på länkar, göra undersökningar och utnyttja erbjudanden och sedan få ”betalt” för det. Det du får efter du samlat en viss summa poäng. Du kan få allt ifrån presentkort, biobiljetter, menybiljetter osv. Det beror helt på hur mycket poäng du har. Jag blev medlem förra veckan, och har redan samlat ihop en hel del poäng! Bli medlem nu! Och kom ihåg, det är jag som värvar er;) Så skriv in Addeone på värvningsnamnet, är ni snälla. =)







ni kan även klicka på denna lenk som tar er direkt till registreringen, ett mycket enkelt sätt att skaffa biobiljätter och mycket mer, och inte bara det, Det är gratis om man vill!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=203492


-

www.Gratisbio.se


091102

var ute med mille nyss, säger bara fyfan vilket jävla skit väder!! kommer med en större uppdate när jag kommer hem till min far. vi hörs sen ! peace


vinnst i korpen

Har nyss vart och spela korpen mot Telia , det blev en riktigt härlig match ! Vinnst med 4-2 idag bra jobbat alla gubbar på banan ;) ikväll blir det ensam mamma söker godis och bara myspys :)i morgon ska jag pallra mig ner till stan och köpa lite presenter :)hihi, sen så i morgon kväll så ska jag och älskling sova hemma hos min mamma trevligt trevligt ;) nu har jag inte tid och sitta här nå mer ska packa ner lite kläder och plattång till min bajsälskling :) sen gött takida biljätterna är fixade ! blir och lära sig alla låtar så man kan dom till den 20:e :D heheh men vi hörs senare ikväll aiight?:D






PEACE


Takida

Ja då var det fixat biljätter till takida :) cooliogrymt! igår var det myskväll som sagt och käkade pizza och tryckte mycket godis :D idag vet jag faktiskt inte vad det blir :p älskling ska till bergvik och shoppa och jag får inte följa med undra varför ?:) det är korpen match 15.20 men vet inte om jag ska spela den fårse ;) jaja gött mos iallafall att biljätterna är fixade :D nu ska jag iväg och pussa på min darling♥ vi hörs lite senare ;) hiihi
Grymt bra film ! Rekommenderar jag!
4/5 Toasters
20 november @ Nöjesfabriken!
PEACE

091101

god afton allihopa då var det första november och jag fick aldrig se något spöke:( men vi hade en jätte trevlig film kväll, jag , Älskling , Emma , marko och sofie, men nu ska jag ta och lägge mig :) i morgon blir det och fixa takida biljätte :)hehe
Vi hörs i möra :)
om fyra dagar är det exakt 1 år sedan vi blev tillsammans :) och många fler ska det bli jag Älskar dig lisa !

RSS 2.0